| Autor |
RE: śmieszne nawyki,wpadki |
Vena Użytkownik
|
| Dodane dnia 02-07-2010 23:33 |
|
|
Mój pies często po kąpieli lubi poszaleć po całym domu. Zdarzy mu się ślizgać po kafelkach i rozwalać przy tym różne rzeczy ;d
|
|
| Autor |
lovelaska Użytkownik
|
| Dodane dnia 02-08-2010 22:46 |
|
|
|
mhm, a mój pies ma czasem takie odchyły, że biega jakos przez dobre 20 minut po całym domu i odbija się przytym o różne napotkane rzeczy :lol: |
|
| Autor |
peace_ Użytkownik
|
| Dodane dnia 02-08-2010 22:55 |
|
|
Mój kocurek [Edzio, już umarły] potrafił sam otwierać drzwi, gdy chciał wejść lub wyjść z domu po prostu skakał na klamkę i wychodził. Często mnie to przerażało.
Psiak [Twix] lubił atakować mojego kota[Edzia,wtedy jeszcze żył] i zawsze dostawał 3 razy pazurem po pyszczku i z podkulonym ogonkiem przychodził do mnie 
I podobnie jak pies Veny lubił szaleć po kąpieli. Nie zdążyłam go wytrzeć ,a on już mi się wyrywał i biegał po całym domu ; D
|
|
| Autor |
claire1 Użytkownik
|
| Dodane dnia 04-08-2010 17:29 |
|
|
|
jak puszczę muzykę to mój chomik skacze na dwóch łapkach. A kiedyś wszedł na pięterko i się za bardzo rozpędził bo nie zauważył otworu do którego wpadł i spadł na zam dół klatki |
|
| Autor |
Bialy_Bez Administrator
|
| Dodane dnia 19-08-2010 11:18 |
|
|
Mój zdechły kot zawsze jak wracał z polowania na myszy to do wszystkich domowników podchodził, miauczał raz przy każdej osobie i dopiero szedł coś robić. To było takie śmieszne, tak jakby chciał powiedzieć wszystkim, że już wrócił.
Mój pies bał się królika, serio... Myślałam, że go zje, ale ten powoli podchodził, królik tylko się ruszył to pies zwiewał ;D Tak więc nie musiałam ich zamykać, mogli razem biegać... ;]
Mój żółw codziennie o 8:30 drapie w taboret, bo on na noc jak na razie ma zrobione takie ogrodzenie z krzeseł i o tej samej porze hałasuje, żeby go wypuścić ;P
|
|
| Autor |
Disapprove Użytkownik
|
| Dodane dnia 19-08-2010 11:30 |
|
|
Oj moja suczka ma dziwne zachowania czasami. Np. leżę w łózku, w sumie już nie śpię i sobie ruszę dogami pod kołdrą, to ona myśli, że nie wiem co tam jest xD, ale probuje gryźć mi stopy. hahaha. Czesto się z nią tak bawię 
|
|
| Autor |
szczesliwa_istota Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
| Dodane dnia 19-08-2010 12:40 |
|
|
Mój pies bierze karme i ją taak podrzuca , fajnie to wygląda . xd
Albo jak jest na dworze błoto to on idzie idzie i nagle taak podskakuje tylnimi nogami taaka z niego poompa wtedy jest ; dd xd
|
|